Midsommarveckan !

Midsommarveckan börjar en jätte gullig tjej på salongen. Det hon är specialiserad på är NAGLAR!! Några av oss har redan tjuvprovat henne och är jätte nöjda o glada för att hon har valt att börja hos oss. Så är du sugen på att ha lite sommarfrächa naglar kaske redan till midsommar så ring så berättar vi mer!/ Kram Joline


NU SÅ!!

Nu händer det saker på salongen må ni tro!!!!! Vi ska få tillökning!


Snygg färg helt enkelt;)

/Joline

Från röd till rödare!

Min färg bleknar ju i jämförelse/ Joline

Reflextions from bloom!

bloom in action! Idag bjöds det på Fredagstårta,lite sommar känsla på den....


Nu är bomben äntligen här!


Färginpackning för blonda och röda hår!
bevarar och bygger upp din hårfärg,
ger ditt hår en mjuk och glansig känsla!

sommar kampanj!


Nu har vi kampanj på vår underbara produkt color endure violet shampoo & conditioner för både ljusa och mörka kalla färger! känner du att du vill fräscha till håret till sommaren är denna produkt ett mycket bra val.


Tips för sommarens blondiner!Color Endure Violet Shampoo

Color Endure Violet Shampoo bevarar blonda eller gråa toner. Använd 2-3 gånger i veckan för att nyansera kalla blonda toner och neutralisera gyllene toner. Skyddar blonda och gråa hår från gula toner.

Användning:
Applicera en liten mängd i vått hår och löddra upp. Skölj och upprepa vid behov.

Tips:
Följ upp med Color Endure Violet Conditioner och Leave-In Protectant för bästa resultat.

Bloom tipsar:Testa att ta i schampot i torrt hår för extremare effekt.

 

Color Endure Violet Conditioner

· Conditioner för ljusfärgat, blekt, naturligt blont eller grått hår
· Vårdar, stärker och skyddar håret
· Tar bort oönskade gula toner
· Verkar utredande

Användning:
För att behålla blonda och gråa hårs toner mellan dina salongsbesök: Massera in Color Endure Violet Shampoo i blött hår och låt verka i 3-5 minuter. Skölj ur. Använd 2-3 gånger i veckan och alternera med vanligt Color Endure Shampoo övriga dagar. Massera in Color Endure Violet Conditioner i schamponerat och ursköljt hår och låt sitta 1 minut. Skölj ur. Använd dagligen.

 

 


Jolines Maj favoriter.


Tänkte berätta lite vad jag själv använder för produkter.

Som de flesta av er vet så hade jag tidigare svart hår. Det tar en hel del på kvaliten när man avfärgar håret därför har jag gjort Joicos hair repair kur ett par gånger.( JOICO K-PAK Hair Repair System är en exklusiv keratinbehandling i 4 steg för att reparera skadade hår.)Sen använder jag färgschampo och conditioner från Joico hemma,allt för att bevara det röda. Och varje gång jag tvättat håret drar jag i Color theraphy oil, min nya "jag-kan-inte-leva-utan" produkt.För att få lite stadga i mitt supertunna hår använder jag antingen:Efter jag torkat det beror det lite på vad jag tänkt göra med det. Om jag plattar det så tar jag i värmeskyddsspray. Om jag lockar det tar jag i en skulpteringslotion så lockarna håller sig längre.Efter det använder jag antingen dust it eller alternas concrete för att få upp volym i botten.Sen avslutar jag med ett hårspray ev glansspray.Har du problem med håret eller tycker att det fattas något i produktlådan hemma så tveka inte på att fråga oss om vad som skulle passa just dig. Det är detta vi är experter på;)

Av alla de produkterna vi har så måste jag ju erkänna att man gärna fastnar för vissa favoriter men jag ska försöka testa minst 1-2 "nya" produkter per dag från och med idag! Så Junis favoriter kanske blir något helt annat;)//Joline


RSS 2.0