Makeover by Joline


Bröllopsyra på bloom!Tidig morgon, när min brud glider in på salongen!


made by Åse

Millan fixar till det sista på sin tärna

Fotokurs

Inte för att vi överväger att byta yrke, men vi vidareutbildar oss hej vilt;) Nu har jag och Åse gått en fotokurs!Mästerfotografen är ju självklar jag, Joline!

Här har ni Hon som höll kursen,från Torins foto.


Catwalkbilder från visningen

Fotograf : Tomas Eriksson från bildbolaget

Bilder från igår!


Fashiondays på bloom

Gårdagen var grym!! Totalt jättelyckat!!!! Ska lägga upp bilder så fort det finns möjlighet,men hittade detta på en av bloggarna som är med och tävlar i fashiondays bloggbattle!!!

FashionDays Borås Part 5Dagen slutade på Bloom. En underbar visning, härlig mingel, smaskiga tilltugg och drinkar. Personligen är jag ingen stor fan utav Svea men jisses håret och sminket var riktigt snyggt. Massa creds till makeup artisten och stylisten.

På bilden ser vi min söta vän Tsukii som naffsar på kyckling doppad i någon slags sötsur-liknande-sås. Vad hon njuter den kvinnan och sen har vi kocken bakom tilltugget och snygga catwalk modellerna.

Här hittar ni hennes blogg!!

Här är ett till inlägg om visningen!!

Modevisning på Bloom

2010-05-08 02:15:28
↓ Här är två bilder från dagens visning på Bloom. Det var många häftiga frisyrer och väldigt fina färgningar, men jag gav upp fotandet efter en stund. Det var en massa huvuden ivägen och det kändes som jag täckte för deras egna fotograf som hade förberett fina skärmar och belysningar :p Så dessa får ni nöja er med. Fick hem en liten goodiebag också, hihi :}

↑ Världens mest underbara tillfredställelse för smaklökarna: Marinerad/grillad kycklingen med någon främmande sweet chili dressing! och då menar jag inte sötsursås eller den thailändska sweet chili. Jag som egentligen (plöstligt) slutat äta kött, kyckling, fisk och hela det där köret frivilligt (pga kött och "blodsmaken" som ger mig rysningar) fastnade direkt denna gång.. köttsmaken fanns inte där och dressingen var himmelsk ;D Och ja, jag blev beroende!

Denna blogg hittar ni här!!

Modevisning på bloom!!! Hoppas vi ses!

Visning på Bloom i samarbete med SVEA&Details. Välkomna!! Anmäl er här nedan.

http://www.fashiondays.nu/osa/bloom/fashionDAYS

19.00-21.00 FREDAG 7 MAJ Bryggaregatan 18-20 1 trappa upp I samarbete med SVEA,
Details, Studio Bildbolaget och Cafe Scalino. Vi kommer ha erbjudanden
på plats, samt dryck & tilltugg. Goodiebags så långt lagret räcker.


RSS 2.0