Förökning!!

Nu på torsdag blir vi en frisör till här på bloom. Anna Jardving har tidigare jobbat på Kalufsen här i stan. Du kan nu både boka hennes tider online,  http://www.bloombloom.se/ eller så går det bra att ringa för tidsbeställning. 033-141470

 
Före/efter bilder


Bröllop 2008Ett Februaribröllop från förra året. Bruden heter Cathrine. Hår och makeup är gjord av Joline.

Före/efter foton

Klippning av Millan.


Bilder från färg kursen.

Vi passade även på att lite egenvård;)

Färgkurs på bloom!

Torsdag 24/9 ska vi ha färgkurs på bloom,
joico kommer hit och vi söker färgmodeller.

Vi börjar ca kl.9.30- 13.30 bryggaregatan 18 (på bloom.)
Ring oss gärna för mer info.
033-141470
mvh bloom

 


Bröllop från förra sommaren

Det verkar som vi blivit experter på bröllop;) Det kan vara bland det roligaste som finns att göra faktiskt,men också det som man (jag) är mest nervös inför. Det är ju faktiskt oftast någons viktigaste dag i livet.

Här har ni bilder på Aleksandra och Fredrik. Hår och makeup av mig Joline.

(Klicka på bilder för att se förstoring.)


Fotograf: Paula Felicijan


Medeltidsbröllop på bloomDå var det dags för bröllop i helgen igen. Den lyckliga bruden hette Linda.Hår och makeup på både bruden och brudtärnan är gjorda av Joline.

Inpackningar, ett måste nu efter sommaren!

Nu efter sommaren är det nästan våran skyldighet att tipsa om en bra inpackning. Som ni säkert vet så påverkas håret av massa olika saker som tex sol, vind och vatten. Här har ni två olika:

För det riktigt torra håretK-Pak Intense Hydrator

Intensiv fuktbehandling som återställer fuktbalansen i extremt torrt och skadat hår. Förbättrar elasticiteten, kontrollerar friss och ökar hårets följsamhet.

Användning:
Applicera en liten mängd K-Pak Intense Hydrator i handdukstorkat hår. Låt verka i minst 5 minuter. Skölj.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Shampoo och variera med K-Pak Conditioner för bästa resultat.

 

För det slitna håretK-Pak Deep Penetrating Reconstructor

Det bästa valet inom äkta håruppbyggnad. Förstärker hårets elasticitet, styrka och glans. Återupprättar hårets ursprungliga styrka och kondition.

Användning:
K-Pak Deep Penetrating Reconstructor kan användas 1-2 ggr i veckan beroende på hur skadat håret är. Applicera K-Pak Deep Penetrating Reconstructor i handdukstorkat hår. Låt verka 5 minuter. Skölj.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Shampoo och variera med K-Pak Conditioner.

 

 


Brud dag på bloom.15/8-09 var det full fart på bloom. 3 tjejer som skulle gifta sig. Varav två tvillingsystrar.
Hår och make är gjort av Millan skoglund och Åse Waldenström.

Bal 2009

Hår och make av Millan Skoglund.

 
Sommarbrud!Detta var den roligaste brud jag stylat. Och antagligen den jag var mest nervös för innan, i och med att det är en av mina bästa vänner Louise. / JolineMin första krona!

Jag har satt min första krona!/ joline
Före/efter foton

Nu när skolorna börjat igen har vi mycket barn och ungdomar som vill ha förändring. Här har ni några. Båda är klippta av Joline.
bloom får vänta ett år till:(

Tyvärr fanns det inte en möjlighet att få ihop en dag som vi alla kunde åka till Liseberg... Vi får  boka ett datum för nästa år redan nu istället!

Tips till bröllop

Måste bara tipsa om dessa fina hårsmyckena. De går att köpa här.Rihanna kan ha världens bästa hårstylist!Jag har faktiskt vid flera tillfällen haft kunder som tagit med sig bilder på just Rihanna. En kvinna som tydligen passar i allt!! Tyvärr har vi inte vi hennes kvaliteé på våra skandinaviska hår. och jag tror inte hon har den kvaliteén som det ser ut heller.Om man kollar på den stora bilden nedanför så ser man att hon har väldigt lockigt hår egentligen.Men med en grym frisör och MYCKET löshår kan hon få vilken frisyr som hellst. Ledsen tjejer. Men som plåster på såren... Jag tror även hon har ett helvete på morgonen att fixa frillan! /Joline


RSS 2.0