Ytterligare lite kortare!


Kort snygg sommarfrisyr av Joline.
BALEN 2009

I fredags var det dags för årets första bal. Almåsskolans. Bilder kommer inom kort.
bloom bilen!


Håll utkick efter Åses nypimpade bil !!!


FotojobbFotojobb tillsammans med Daniela Ferro. Daniela har även tagit de bilder som vi använder på våran hemsida,de som representerar bloom. Modellen här hette Joline. Och håret och sminket har Joline Enenge gjort.

Hårförlängning

Denna förlängning gjordes förra veckan av Joline Enenge.Hon som fick den snygga förlängningen heter Charlotte och är en riktig favorit kund!

Balen 2008

Här har vi lite bilder från balen förra året. Hår och make up av Åse Waldenström.Den vackra tjejen heter Daria.

Och denna vackra tjej heter Johanna.Här tillsammans med sin kavaljer.Joico visning och kurs

Vi har varit i Göteborg på visning/kurs! Det var faktiskt riktigt riktigt bra, Det finns inget tråkigare att gå på utbildning och så känns det som att man inte ser något nytt. Men detta var jätte inspirerande. Det är bara boka tid så fixar vi något nytt!!! ;)


Sen blev Millan så inspirerande så hon var tvungen att dra fram saxen uppe på hotell rummet!!!


Välkommen hit!!!!

Hej, och välkommen till vår nystartade blogg. Vi finns här från och med nu för våra kunders skull. Meningen är att vi ska kunna dela med oss av saker vi gjort och gör. Förhoppningsvis ska vi i framtiden även kunna ge er tips och råd om allt möjligt som har med hår, make up och skönhet att göra. Vi vet även att brudar brukar ha mycket frågor innan bröllop, och här är det meningen att vi ska kunna göra allt vi kan för att hjälpa till!


/ Vi på bloomRSS 2.0